Servicii Realizare Site - Pachete Creare Site, Creare Site Web Ieftin

SERVICII COMPLETE DE CREARE SITE

Găzduire site, înregistrare domenii & realizare site

Firma noastră de creare site vă oferă soluții complete de prezențe web prin intermediul serviciilor de : creare site, optimizare și promovare site, înregistrare domenii web și găzduire site profesională. Chiar dacă activați în București, în orice colț al țării sau al lumii, agenția noastră de creare site va dezvolta site-ul web conform cerințelor dumneavoastră. Vă oferim garanția că proiectul de realizare site va semnifica pentru dumneavoastră un real succes !


Sunteți pregătiți să vă dezvoltați în mediul online ?

Creare Site România vă oferă INCLUS în prețul pachetului de realizare site domeniu .ro și găzduirea site-ului GRATUITĂ 12 luni de zile !

Super, vreau să încep un proiect de creare site.

Suntem nerăbdători să aflăm mai multe detalii cu privire la viitorul tău proiect. Scrie-ne acum !

CREARE SITE WEB - REALIZARE SITE PROFESIONAL

Ce reprezintă serviciile de realizare site oferite de firma noastră ?

Creare Site

- conține și reprezintă serviciul de machetare și design al viitorului site, serviciile de studiu de caz, pentru aflarea modalităților perfecte de afișare a noului site în internet, implementarea cerințelor clientului în viitorul site, setarea pe serverul web a viitorului site.

Găzduire Site

- reprezintă serviciile de găzduire sau închiriere a unui spațiu propice site-ului pe un server cu prezență 100% online. Aceste servere au suporturi speciale pentru afișarea site-urilor în bune condiitii : Limbaj PHP, Baze de date MySQL, webmail, etc.

Optimizare Site

- pentru că optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, vă oferim proiecte optimizate corespunzător pentru toate motoarele de căutare cunoscute.
PACHETE REALIZARE SITE

Oferim pachete complete de realizare site la prețuri imbatabile

Panou de administrare

Platformă noastră pe care construim site-uri web și magazine online dispune de panou de administrare facil, pentru o bună gestionare a conținutului.

Design responsive

Peste 75% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Fii la îndemâna potențialilor clienți și prezintă-ți site-ul într-un mod impecabil, BE RESPONSIVE !

Optimizare SEO

Pentru că optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, va oferim proiecte optimizate corespunzător pentru toate motoarele de căutare cunoscute.

Retele sociale

Orice site și orice companie trebuie să fie prezentă COMPLET în mediul online. Atât un site de prezentare cât și o pagină de socializare profesională vă poate mări portofoliul de clienți ! Nu vă limitați ! Mediul online NU are limite !

Google Analitycs / Webmasters

Doriți să aflați perfomanțele site-ului din punct de vedere al utilizatorilor cât și din punct de vedere al cuvintelor cheie ? Cu cele două conturi puteți afla comportamentul site-ului în mediul online.

Găzduire Site

Oferim servicii și pachete complete de găzduire site. Deținem servere profesionale de web hosting atât în România cât și în America. Servere profesionale la prețuri imbatabile !